Jing – skærmoptagelse på din computer

Jing skærmoptagelse
Hjem » Videoproduktion » Jing – skærmoptagelse på din computer

Du sidder med en kollega i telefonen. Han har spurgt dig om, hvordan man opretter en ordre i det nye sagssystem. Du prøver at se skærmbilledet for dit indre blik mens du forklarer processen. Det lyder ikke helt som om kollegaen forstår … Så får du en ide! … En jing skærmoptagelse

Du kommer i tanke om programmet Jing. Med Jing kan du optage et udsnit af din skærm mens du taler i computerens mikrofon. På den måde kan du hurtigt lave en vejledning til din kollega. Er der noget kollegaen ikke forstår kan han spole tilbage og se det en gang til.

Det mest geniale er at næste gang nogen er i tvivl om, hvordan man opretter en ordre – sender man bare linket på videoen.

Jing skærmoptagelse fra Techsmith

  • Tag et “snapshot” foto af skærmen – (det hele eller udsnit)
  • Lav op til 5 min videooptagelse – mens du taler til.
  • Materialet kan deles gratis med andre – nemmest via Screencast.com

Bemærk! Man kan ikke redigere i  i JIng skærmoptagelsen så, hvis der går noget galt begynder du  forfra. Lidt bøvlet men det vænner man sig hurtigt til. Optagelserne er i et format du ikke kan konvertere til andre video-formater. Vil du bruge dine optagelser til at redigere sammen med andre optagelser – så skal du finde et andet program til skærmoptagelsen.

Hvis du har brug for at sætte video eller grafik ind på din video – kan du overveje at investere i Jungs “storebror” Camtasia Videoeditor, hvor du har rigtigt mange muligheder.

Jeg synes Jing er et fantastisk stykke værktøj og jeg elsker når man kan løse en opgave enkelt og hurtigt  …