YouTube – spar tid når du udfylder beskrivelsesfeltet på forhånd

Forfatter: Claus Birch 2014

Tekstbeskrivelsen i YouTubes beskrivelsesfelt er meget vigtigt når du lægger den på din YouTube kanal. Laver du en god beskrivelse betyder det at, videoen nemmere kommer med i søgeresultaterne og det vil vi jo gerne have. Især, hvis det er en del af vores online marketing

I videovejledningen her kan du se, hvordan du udfylder felterne på forhånd – så de automatisk bliver tildelt alle de nye videoer du uploader.

YouTube Beskrivelsesfelt

En stor del af beskrivelsen, handler om, hvad videoen indeholder og det kan du naturligvis ikke udfylde på forhånd. Men beskrivelsesfeltet er det eneste felt, hvor du kan linke ud til andre sites fra YouTube og det skal du naturligvis udnytte maksimalt. …

Videoens titel og videoens keywords kan også udfyldes på forhånd. Der er naturligvis også en god ide, selvom du nok skal lave en del om for hver video du uploader.

YouTube beskrivelsesfeltet i praksis

Om dette websted

Jeg hedder Claus Birch. Jeg arbejder professionelt med visuel kommunikation.

Jeg har gennem årene undervist mere end 1000 mennesker i videoproduktion og fotografering

Den gule planet er en personlig blog for mig, hvor jeg viser forskellige projekter og deler viden.

Har du brug for et godt råd eller to? Spørg bare.

Copyright / Ophavsret:

Billeder på siderne er primært mine egne optagelser. Billederne må ikke bruges i andre sammenhænge uden skriftelig tilladelse. Andre billeder har jeg tilladelse til at bruge og ellers er de fundet under Creative Commons Licence, Wikimedia Commons og jeg har tilstræbt Fair use.

Er du træt af at se dig selv på et af mine billeder så send mig en mail her

Følg mig på:

Instagram: Clauc Birch

Instagram: Drømmebilleder